Soalan Lazim

Berikut ialah Soalan-Soalan Yang Selalu Ditanyakan Berhubung Panduan E-Buku Seni Ciuman

Ebuku atau Ebook adalah buku dalam bentuk digital, iaitu softcopy fail komputer dan bukan buku bercetak seperti yang dijual di kedai-kedai buku.

Isi kandungan sebegini tidak dibenarkan dicetak oleh undang-undang penerbitan di negara kita, oleh itu tiada buku berbentuk sebegini yang dijual sebagai buku bercetak di pasaran.

Ebuku perlu dibaca menggunakan komputer, tablet(ipad,samsung galaxy tab dsb), smartphone(iphone,blackberry,nokia symbian dsb) dan sebagainya. Kebanyakkan perkakasan pada masa sekarang mempunyai sokongan untuk membuka dan membaca fail Ebook.

Pendek kata jika anda tahu membuka fail dokumen komputer seperti fail Microsoft Word, atau anda selesa menggunakan Smartphone, Tablet untuk melayari Facebook, melayari laman web, maka tiada masalah untuk anda membuka dan membaca Ebuku.

Seperti yang anda tahu, isi kandungan begini dianggap amat sensitif di negara kita dan dilarang untuk dicetak dan dijual secara terbuka. Oleh itu informasi begini hanya boleh didapati melalui informasi “online” daripada laman-laman web, ataupun kini lebih mudah apabila dikumpulkan menjadi dalam bentuk Ebuku/Ebook.

Ebuku/Ebook mempunyai pelbagai kelebihan berbanding buku bercetak.

 • Mudah dibawa ke mana-mana
  Bayangkan jika anda perlu membawa 10 buku fizikal dalam perjalanan anda, mesti penuh beg kan? Masalah ini tidak timbul dengan Ebuku/Ebook. Anda boleh membawa beribu-ribu buku melalui device anda tanpa perlu risau.
 • Privasi
  Anda tidak perlu risau mata-mata liar yang memerhatikan buku apa yang sedang anda baca. Dengan Ebuku/Ebook anda boleh membaca dengan privasi melalui smartphone atau tablet anda di mana-mana sahaja.
 • Fleksibel
  Dengan buku bercetak fizikal, anda tidak diberi pilihan untuk mengubah saiz teks untuk memudahkan bacaan. Masalah ini telah diatasi oleh Ebuku/Ebook. Anda bebas untuk membesarkan atau mengecilkan saiz teks untuk memudahkan bacaan. Anda juga boleh Zoom gambar-gambar di dalam Ebuku/Ebook supaya lebih jelas. Dan anda juga diberi pilihan untuk mencerah atau menggelapkan skrin paparan sesuai dengan pencahayaan untuk mengelakkan mata anda menjadi letih sekaligus membantu dari aspek kesihatan mata.
 • Penjimatan
  Walaupun isi kandungannya sama, harga Ebuku/Ebook adalah jauh lebih murah berbanding buku bercetak.
 • Penghantaran segera
  Jika anda membeli buku bercetak, anda perlu menunggu paling tidak pun 24 jam sebelum buku tersebut menjadi milik anda. Berbeza dengan Ebuku/Ebook yang boleh dihantar dengan segera melalui talian Internet, mudah dan pantas.
 • Mudah dibaca
  Bagi yang tidak pernah membaca Ebuku/Ebook, bacaan pertama anda akan membuatkan anda berterima kasih dengan teknologi Ebuku/Ebook. Tidak perlu lagi membasahkan jari untuk menyelak laman buku, hanya perlu ‘swipe’ atau touch untuk menyelak laman. Anda juga boleh menanda(bookmark) laman pilihan anda tanpa had dan kembali ke laman tersebut untuk meneruskan bacaan, tidak perlu lagi penanda buku.

Kesimpulannya, teknologi Ebuku/Ebook telah membawa perubahan kepada bahan bacaan, dan penggunaan Ebuku/Ebook semakin meluas pada masa sekarang. Anda perlu mengikuti perkembangan teknologi ini yang lebih memudahkan dalam masa yang sama memberikan ilmu pengetahuan tanpa had.

Fail Ebuku/Ebook adalah sama seperti fail-fail digital yang lain, seperti fail Microsoft Word,Excel,Text dan sebagainya. Dalam konteks ini, fail Ebuku yang diberikan adalah fail PDF, oleh itu anda hanya perlukan PDF Reader seperti Adobe Reader untuk membuka fail Ebuku.

Fail PDF adalah fail ‘Universal’ dan compatible dengan hampir semua device seperti Komputer, Laptop, Tablet, Smartphone dan sebagainya. Ini termasuk device yang popular seperti Tablet dan Smartphone yang menggunakan Android seperti Samsung, HTC, Lenovo dan sebagainya. Dan juga produk Apple seperti Ipad dan Iphone.

Kebanyakkan komputer/laptop/tablet/smartphone pada masa sekarang mempunyai PDF Reader yang terbina dalam.

Jika device anda tidak mempunyai PDF Reader, anda hanya perlu download aplikasi PDF Reader percuma seperti Adobe Reader dari laman web Adobe, atau dari Google Play/App Store jika anda menggunakan Tablet/Smartphone.

Selepas anda install aplikasi PDF Reader pada device anda, anda hanya perlu buka fail Ebuku/Ebook tersebut dengan satu klik/touch.

Panduan Ebuku Seni Ciuman dijual dalam dua Pakej, iaitu:

Pakej Seni Ciuman

Pakej ini mengandungi 4 Ebuku, iaitu

 1. Ebuku Seni Ciuman.
 2. Ebuku Seni Komunikasi.
 3. Ebuku Seni Bahasa Tubuh.
 4. Ebuku Seni Ciuman Payudara.

Pakej ini berharga RM30.00. Klik di sini untuk mendapatkan Pakej Seni Ciuman. 
*Anda akan di bawa ke laman E-Dagang Info Seks Melayu untuk tempahan

Pakej Ciuman Mutlak

Pakej ini mengandungi 7 Ebuku dan 1 Video Digital, iaitu:

 1. Ebuku Seni Ciuman.
 2. Ebuku Seni Komunikasi.
 3. Ebuku Seni Bahasa Tubuh.
 4. Ebuku Seni Ciuman Payudara.
 5. Ebuku Seni Seks Oral.
 6. Ebuku Seni Seks Pantas.
 7. Ebuku Seni Seni Seks.
 8. Video “Art of Kissing”.

Pakej ini berharga RM50.00. Klik di sini untuk mendapatkan Pakej Ciuman Mutlak.
*Anda akan di bawa ke laman E-Dagang Info Seks Melayu untuk tempahan

Anda boleh membuat pembelian dengan 3 langkah mudah;

 1. Pilih menu “Tempah Sekarang” pada bahagian atas laman web, atau klik link ini untuk melayari laman Tempahan.
 2. Pilih jenis transaksi pembayaran dan lakukan pembayaran.
 3. Isi Borang Pengesahan Pembayaran.

Maklumat muatturun Ebuku akan dihantar secara terus kepada email yang anda masukkan ketika mengisi Borang Pengesahan Pembayaran.

Anda boleh memilih untuk membuat transaksi pembayaran melalui kaedah berikut:

 1. Transaksi online Maybank2u.
 2. Transaksi online antara Bank(Interbank GIRO).
 3. Transaksi Mesin ATM/CDM Maybank.
 4. Transaksi Mesin ATM/CDM antara Bank(Interbank GIRO).
 5. Transaksi Kad Kredit.
 6. Transaksi Kad Debit.
 7. Transaksi PayPal.

Anda boleh menggunakan fungsi Transaksi Antara Bank atau lebih dikenali sebagai Interbank GIRO/MEPS Interbank Transfer. Transaksi boleh dilakukan secara online melalui Sistem Perbankkan Online Bank anda atau secara offline melalui Transaksi Mesin ATM/CDM Bank anda ke akaun Maybank syarikat kami.

Interbank GIRO menyokong 28 jenis Bank, iaitu:

 • AFFIN BANK BERHAD / AFFIN ISLAMIC BANK
 • ALLIANCE BANK MALAYSIA BERHAD
 • AL-RAJHI BANKING & INVESTMENT CORP (M) BERHAD
 • AmBANK BERHAD
 • BANK MUAMALAT
 • BANK ISLAM MALAYSIA
 • BANK SIMPANAN NASIONAL BERHAD
 • BANK OF AMERICA
 • BANK KERJASAMA RAKYAT MALAYSIA BERHAD
 • BNP Paribas Malaysia
 • BANK OF CHINA (MALAYSIA) BERHAD
 • BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ (M) BERHAD
 • BANK PERTANIAN MALAYSIA BERHAD
 • CITIBANK BERHAD
 • DEUTSCHE BANK (MSIA) BERHAD
 • HONG LEONG BANK
 • HSBC BANK MALAYSIA BERHAD
 • Industrial & Commercial Bank of China
 • J.P. MORGAN CHASE BANK BERHAD
 • KUWAIT FINANCE HOUSE (MALAYSIA) BHD
 • Mizuho Corporate Bank Malaysia
 • OCBC BANK(MALAYSIA) BHD
 • PUBLIC BANK
 • RHB BANK
 • Sumitomo Mitsui Banking Corporation Malaysia Bhd
 • Standard Chartered Bank
 • THE ROYAL BANK OF SCOTLAND BERHAD
 • UNITED OVERSEAS BANK BERHAD

Layari laman Tempah Sekarang untuk membuat tempahan.

Oleh kerana Ebook adalah fail digital, ia akan dihantar melalui muatturun(download) email, dan tidak akan dihantar melalui sebarang penghantaran fizikal seperti pos, courier dan sebagainya.

Anda akan diberikan laman web sistem Download beserta username dan password unik kepada anda. Anda perlu login ke sistem download dan ikuti arahan yang diberikan untuk memuatturun produk Ebuku ke ‘device’ yang diingini.

Anda boleh login dan download Ebuku anda pada bila-bila masa yang anda inginkan, dan download seberapa kali yang anda perlu tanpa sebarang tempoh had masa.

Anda juga boleh download update terbaru seperti versi terbaru Ebuku atau tambahan Ebuku baru dalam Pakej pada masa hadapan, secara percuma melalui laman muatturun anda.

Tempoh memproses tempahan adalah bergantung kepada jenis transaksi yang dilakukan;

 • Transaksi Maybank2u/Mesin ATM/CDM – kurang dari 6 jam atau serta merta jika pihak kami online.
 • Transaksi Kad Kredit/Debit/Paypal – kurang dari 3 jam atau serta merta jika pihak kami online.
 • Transaksi Antara Bank (Interbank Transfer IBG) – 24 jam hari bekerja (Isnin-Jumaat) atau kurang dari 6 jam jika menerima email dari Pihak Bank terlibat.

Harga tawaran dan tempoh sah tawaran adalah bergantung kepada kiraan “counter” yang dipaparkan. Sekiranya anda sudah dapat mengakses laman tawaran, ini bermakna tawaran telah tamat.

Oleh itu anda perlu bertindak segera dan dapatkan panduan ini sebelum tawaran tamat buat selama-lamanya.

Syarikat Red Wave Enterprise adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM) sejak tahun 2007, dan mula menjalankan perniagaan berasaskan online sepenuh masa sejak tahun 2009 sehingga sekarang.

Ebuku Seni Ciuman telah dilancarkan pada tahun 2012 dan telah mengalami pelbagai update sehingga ke versi terkini. Sehingga kini pihak kami tidak menerima sebarang aduan berhubung produk mahupun perkhidmatan yang kami berikan dari pelanggan-pelanggan yang berpuas hati, buktinya pihak kami masih kukuh bertapak dalam bidang perniagaan online.

Akaun Bank Maybank yang pihak kami gunakan adalah akaun Semasa Premier (bukan akaun personal) dan pihak kami juga adalah “Paypal Verified Merchant” sejak tahun 2007.

Oleh itu anda tidak perlu risau dan ragu-ragu untuk menjalankan urusan dengan pihak kami. Setiap tempahan anda dijamin 100% selamat, dan anda dijamin akan menerima Ebuku Panduan anda tidak lebih dari masa 6 Jam selepas anda membuat tempahan.

Jika maklumat di laman ini masih belum menjawab pertanyaan anda, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami melalui Borang Hubungi Kami

Nak Tewaskan Pasangan Dengan Ciuman?

Belajar teknik ciuman sebenar yang dijamin akan buat si dia terkulai layu, hanya dengan ciuman anda