Tunggu! Sebelum Anda Buat Tempahan

Saya ingin beri peluang kepada anda mendapatkan ilmu-ilmu hebat ini untuk memberi lebih nikmat dalam hubungan suami isteri di ranjang.

3 Panduan Hebat yang hanya boleh anda dapatkan melalui tawaran terhad ini!

Panduan Seni Seks Oral

Panduan lengkap ini akan mendedahkan rahsia ilmu Seks Oral, iaitu satu topik yang tidak pernah disentuh dalam penerbitan berbahasa Melayu.

Seks oral adalah salah satu teknik permainan foreplay yang sangat hebat, malangnya ramai yang tak tahu bagaimana untuk melakukan teknik-teknik seks oral dengan betul. Akibatnya, ramai pasangan suami isteri yang gagal puaskan pasangan mereka ketika melakukan seks oral.

Panduan Seni Seks Oral ini akan menyelesaikan masalah ini dengan ilmu seks oral yang lengkap.

Panduan ini akan mendedahkan

  • Etika-etika penting ketika melakukan Seks Oral untuk mengelakkan anda melakukan kesalahan-kesalahan yang selalu dilakukan oleh kebanyakan pasangan dalam permainan seks oral. Tiada lagi masalah pasangan tak puas dengan seks oral apabila anda tahu kesalahan-kesalahan ini.
  • Hukum Seks Oral dalam Islam (Bagi yang beragama Islam). Betul ke seks oral ni Haram? Spoiler alert: Kalau haram takkan saya nak buat panduan ni kan? 🙂
  • Posisi-posisi terbaik untuk melakukan Seks Oral. Bukan semua posisi seks sesuai untuk melakukan seks oral. Ketahui posisi-posisi terbaik untuk seks oral supaya anda dapat memberikan nikmat maksimum kepada si dia ketika melakukan seks oral.
  • Bahagian-bahagian Faraj yang perlu anda kenali dengan lebih dekat dan bagaimana tahap sensitiviti untuk setiap bahagian faraj adalah berbeza. Bukan semua bahagian pada faraj sama ye, tahap sensitiviti pada setiap bahagian faraj adalah berbeza. Ilmu ini akan membantu anda memberikan kepuasan sepenuhnya kepada isteri ketika anda menggomol faraj beliau.
  • Teknik-teknik Cunniligus (seks oral suami kepada isteri) lidah yang paling berkesan untuk membuat kan isteri anda tidak tahan dan klimaks. Nak jilat, hisap dan jolok kena betul tekniknya. Teknik yang salah akan buat isteri tak puas, malah lebih teruk lagi isteri sakit ketika anda menggomol faraj beliau. Ramai para isteri yang mengadu kepada saya tentang masalah ini, tetapi menurut mereka, mereka diamkan sahaja untuk menjaga hati suami. Elakkan perkara ini terjadi kepada anda dengan teknik Cunnilingus yang betul.
  • Teknik-teknik jari yang mantap untuk diamalkan pada faraj isteri, membuat kan si dia menggeliat kesedapan dengan penuh nikmat hanya dengan jari anda. Seperti juga lidah, anda perlu tahu bagaimana untuk memandu jari anda pada faraj isteri. Kat mana perlu anda gosok, kat mana pula perlu anda gentel dan picit. Silap picit sakit pula isteri. Belajar ilmu ni untuk buat isteri puas dan asyik sepenuhnya.
  • Bahagian-bahagian Zakar dan bagaimana setiap bahagian pada zakar memainkan peranan penting untuk memberikan kesedapan maksima kepada suami anda. Kepala zakar adalah lebih sensitif daripada batang zakar. Buah zakar juga amat sensitif ketika suami anda terangsang. Gunakan ilmu ini untuk buat suami anda mengeluh kesedapan ketika anda membelai zakar beliau.
  • Teknik-teknik Fellatio (seks oral isteri kepada suami) lidah yang paling efektif untuk membuat zakar suami anda tegang, keras sepenuhnya dan berdenyut-denyut kesedapan! Teknik ini akan memastikan zakar suami terangsang sepenuhnya, hasilnya zakar akan keras pada tahap maksimum. Tiada lagi masalah zakar lambat keras atau lembik dan tidak berdaya untuk menujah.

Dengan mempelajari teknik seks oral yang betul ini, anda bukan sahaja akan memberi pengalaman dan nikmat baru kepada pasangan dengan teknik seks oral anda, tetapi tidak mustahil pasangan anda boleh klimaks dan puas sepenuhnya hanya dengan teknik seks oral.

Oleh itu ini adalah ilmu yang perlu anda pelajari jika anda ingin membuat pasangan anda puas sebelum berdayung!

  • Bernilai RM47.00

Panduan Seni Seks Pantas

Sering mengeluh kerana tidak ada masa untuk seks? Panduan ini akan menyelesaikan masalah anda.

Melalui panduan Seni Seks Pantas ini anda akan belajar bagaimana untuk buat anda dan si dia puas sepenuhnya, hanya dalam masa 15 minit!

Mustahil? Tidak mustahil dengan panduan seks pantas yang lengkap ni.

Panduan ini akan mendedahkan

  • Apakah asas-asas penting yang perlu anda lakukan untuk menikmati seks pantas yang sempurna, hanya dalam masa 15 minit supaya sesi seks pantas anda berdua akan memberi nikmat maksimum dan buat anda berdua puas sehingga klimaks, bukannya rungutan tidak puas dari pasangan.
  • Bagaimana untuk menggunakan aktiviti-aktiviti harian seperti menonton TV atau membasuh baju untuk menggoda dan memuaskan si dia dengan seks pantas. Sangat mudah sebenarnya untuk memanipulasi aktiviti harian anda untuk seks pantas. Tiada alasan untuk anda tidak mencuba ilmu ini untuk beri kepuasan kepada pasangan dengan seks pantas.
  • Teknik menggoda pasangan sehingga beliau cair dan tidak dapat menolak untuk melakukan seks pantas dengan anda. Anda perlu tahu bagaimana nak petik suis ghairah pasangan anda supaya beliau terus bersedia dalam masa yang singkat tanpa perlu permainan foreplay yang panjang.
  • Dan yang paling penting, pelajari rahsia bagaimana untuk memuaskan dan membuat si dia klimaks hanya dalam masa 15 minit!

Ilmu seks pantas ini amat berharga untuk setiap pasangan suami isteri.

Ilmu seks pantas bukan sahaja boleh membuat anda berdua puas dalam masa yang singkat, tetapi sudah pasti sesi-sesi seks pantas anda berdua akan meningkatkan keintiman hubungan suami isteri dan melenyapkan masalah seksual yang melanda rumahtangga anda berdua.

  • Bernilai RM29.00

Panduan Seni Seks

Anda rasa anda dah tahu semuanya tentang seks? Anda mungkin akan mengubah fikiran selepas membaca panduan Seni Seks ini.

Panduan ini akan menerangkan secara terperinci apa yang berlaku semasa anda dan si dia melakukan hubungan seks, dari aspek fizikal dan juga mental.

Ilmu berguna ini amat penting supaya anda berdua lebih peka, dan sensitif terhadap sesi seks yang berlaku di ranjang.

Panduan ini akan mendedahkan

  • Perubahan yang berlaku terhadap tubuh dan minda anda dan si dia semasa melakukan hubungan seks. Dengan ini anda lebih peka dan dapat memanipulasi sepenuhnya pasangan anda untuk memberikan kepuasan berganda kepada si dia.
  • Tip-tip yang boleh menjadikan hubungan seks anda hubungan seks yang sempurna, tanpa sebarang cacat-cela! Tip-tip ini walaupun nampak mudah, tetapi kesannya terhadap hubungan seks anda berdua amat hebat dan boleh membuat hubungan seks lebih nikmat dan asyik.
  • Bagaimana untuk memilih kunci pembuka nafsu dari 13 kunci nafsu seks yang terdapat di dalam panduan ini. Ini sangat penting untuk buat si dia lebih bersedia untuk menerima rangsangan anda. Sudah pasti si dia akan berterima kasih kepada anda kerana memberikan kenikmatan hubungan seks yang penuh nikmat dengan ilmu ini.
  • Bagaimana untuk meningkatkan ghairah seks dengan penggalak seks semula jadi tanpa sebarang ubat-ubatan. Gunakan bahan-bahan semula jadi dan percuma ini untuk meningkatkan prestasi seks anda berdua tanpa perlu mengeluarkan belanja yang tidak masuk akal. Jangan terkejut jika bahan dan sumber asli lebih berkesan berbanding bahan kimia dan makanan tambahan yang tidak dapat dipastikan selamat atau tidak.

Ilmu-ilmu yang terkandung di dalam panduan seni seks ini akan menukar anda kepada seorang pakar seks, confirm!

Anda bukan sahaja akan mengetahui perjalanan hubungan seks dari A-Z, tetapi anda juga akan lebih sensitif dan peka terhadap tindak balas pasangan anda, sekali gus dapat bertindak balas dengan sempurna dan memastikan si dia menerima yang terbaik dari anda ketika hubungan seks.

  • Bernilai RM39.00

Semua Panduan Ini Bernilai RM115, Tetapi Anda Hanya Perlu Tambah RM20.00 sahaja untuk dapatkan 3 Panduan Eksklusif Ini

Tetapi anda harus bertindak segera kerana tawaran yang saya beri ni adalah terhad

Tawaran Pakej Ciuman Mutlak Ini Akan Tamat Dalam Tempoh

Jam
Minit
Saat

Laman ini akan dihapuskan selepas tawaran tamat.

Klik butang DAPATKAN SEKARANG di bawah dan dapatkan panduan ini sebelum tawaran tamat

PAKEJ CIUMAN MUTLAK

Pilihan Terbaik
RM145
RM 50 Tawaran Terhad
  • E-Buku Seni Ciuman
  • E-Buku Seni Komunikasi
  • E-Buku Seni Ciuman Payudara
  • E-Buku Seni Bahasa Tubuh
  • E-Buku Seni Seks Oral
  • E-Buku Seni Seks Pantas
  • E-Buku Seni Seks
Popular

PAKEJ SENI CIUMAN

RM 30
  • E-Buku Seni Ciuman
  • E-Buku Seni Komunikasi
  • E-Buku Seni Ciuman Payudara
  • E-Buku Seni Bahasa Tubuh
  • E-Buku Seni Seks Oral
  • E-Buku Seni Seks Pantas
  • -Buku Seni Seks

Mereka yang berpuas hati

Tak Dapat Saya Nak Gambarkan@Nurul
Read More

Waalaikumsalam dan Selamat Sejahtera jugak. Alhamdulillah sihat adanya saya dan suami sudah membaca semua teknik-teknik yang diberi di dalam Seni Ciuman dan ketiga-tiga buku yang diberi tetapi kami tidak dapat bersama kerana suami outstation at sabah..pagi tadi beliau berangkat dan kemungkinan lusa beliau balik.

Tetapi semalam, saya ada mencuba ketika suami tengah tidur saya menggoda dengan ciuman di leher, telinga, pipi dan ternyata suami saya menyukai ciuman tersebut, malah beliau menarik muka saya dan kami bercium. Pada dasarnya saya takut dan malu kerana saya tidak pernah buat sedemikian ke beliau.

Malah suami saya membalas apa yang saya buat ke beliau, saya amat menyukai dan jantung saya bergerak pantas dan ciuman di payudara amat saya suka, suami saya membaca buku tersebut, saya tidak dan tidak tahu apa yang terkandung di dalam buku tersebut, suami melayan saya “huiiiii” tak dapat saya nak gambarkan..saya harap en faham apa yang saya maksudkann..

Bagi pihak saya, saya ucapkan terima kasih kerana dengan buku-buku tersebut membuatkan kami lebih mesra dan susah untuk lepas nak berkepit jee.. Hehehe

Terima kasih sekali lagi.

Suami Pun Hairan@Zilawati
Read More

Alhamdulillah dah selesai download semuanya.

Saya dah baca semalam.. memang teruja dengan teknik-teknik yang diajar dalam ebook tu..sebelum ni tak pernah terfikir pun boleh buat macam tu kat suami..Suami pun hairan kat mana saya belajar teknik-teknik tu.. beliau cakap memang best.. :p

Harap admin jangan lupa inform saya kalau ada ebook baru dari admin… thanks!

Suami Tak Bagi Beli@Farhana
Read More

Salam admin,

Sebelum ni mmg suami tak bg beli dia ckp buang duit..tp sy beli jgk..pdn muka dia..hihi.. dah tu dia plak yg cbuk nk bca..dia ckp bnyk benda bley blaja dr ebook ni.

Sekarang ni mmg best bila nk goda die guna teknik yg admin ajar dlm ebook ni.. terbaik 🙂

Previous
Next

Sebagai individu yang dahagakan ilmu pengetahuan yang akan menyegarkan kembali hubungan seks yang hambar dan suram, saya pasti anda tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan ebuku-ebuku hebat ini.

Panduan Ebuku-Ebuku ini bukan sahaja boleh memberi nikmat mutlak dalam hubungan suami isteri di ranjang, tetapi dapat bantu meningkatkan kebahagiaan rumah tangga anda berdua secara keseluruhan.

Saya berharap anda tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan panduan-panduan ini kerana harga RM50 untuk Pakej Ciuman Mutlak yang saya berikan ini adalah amat terhad.

Jangan kecewa nanti sekiranya anda tidak mengambil tindakan segera untuk membuat tempahan sekarang dan apabila anda kembali laman tawaran ini telah tiada kerana tempoh tawaran telah tamat.

Jangan lepaskan peluang ini dan jangan lagi teragak-agak untuk mendapatkan panduan ini. Percayalah pelaburan yang anda lakukan untuk hari ini akan memberikan manfaat yang tidak dapat dinilai dengan wang ringgit, sehingga ke akhir hayat!

Klik butang DAPATKAN SEKARANG di atas dan dapatkan panduan ini sebelum tawaran tamat